ĐOKOVIĆ JE NAŠA REFERENCA Trener mladog Italijana se oglasio, poslao moćnu poruku Novaku

17:01 | 10-12-2023

Tenis 0

Alesandro Petrone, trener Matea Arnaldija, izjavio je da se njegov pulen ugleda na srpskog tenisera Novaka Đokovića

Novak Đoković
EPA/DANIEL PEREZ

Arnaldi je bio Dejvis kup tima (nije igrao protiv Srbije i u finalu) koji je osvojio "salataru" pobedom nad Australijom. 

Mladi Italijan se probio među 50 najboljih tenisera sveta ove sezone i sigurno da je pred njim izuzetna karijera. Međutim, da bi do tada stigao neke stvari mora da popravi. 

NOVAKOVE REČI KOJE I DALJE PROGANJAJU DIJANU Probudio se iz narkoze, a onda je rekao...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kada dostignete visok nivo, servis je taj koji pravi razliku. Prilika da dođete do lakih poena, zato radimo na servisu praveći male promene, da ga popravimo pomalo, naročito iz tehničkog aspekta - rekao je Petroni u uvodu i potom dodao: 

- Mateo je kompletan igrač, nema neke posebne ‘rupe‘ ili slabosti. Naravno da mora malo da popravi konstantnost bekhenda, njegovog prirodnog udarca. To što je došao u Top 50 ne odaje utisak kod njega da je došlo i njegovo vreme. Ima velike ciljeve i očekivanja, zbog čega ostaje čvrsto na zemlji. Zapravo, kada se sve uzme u obzir, Đoković je naša fereneca kako na, tako i van terena.

Podsetimo, Arnaldi je u decembru prošle godine rekao za sebe da je "mali Đoković".

- On je uvek bio moj idol. U Rimu sam ga zagrevao pre mečeva, on je moja referentna tačka. Postoje neke sličnosti. Sebe bih takođe definisao kao kontranapadača - rekao je Arnaldi tada.

Njih dvojica do sada nisu nikada ukrstili rekete.

 

Komentari(0)

Loading