ĐOKOVIĆ I BRENA IMAJU TRAUME IZ RATA Objava hrvatske šampionke izazvala buru: Moraćemo braći da se izvinimo

10:06 | 12-12-2023

Tenis 0

Odlučila da se oglasi kada je čula šta je Jelena ispričala

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić (40), tamošnja rekorderka u bacanju kladiva, izazvala je veliku pažnju javnosti svojom Fejsbuk objavom u kojoj je govorila o Novaku Đokoviću, Lepoj Breni, traumama ovdašnjih ljudi nakon rata i ratova... 

- Upalim neki podkast, Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim "naše" medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže "teške situacije koje smo preživeli zajedno - otmica deteta, raspad države, smrt roditelja. Raspad države u top 3 životne traume. U budućnosti jednog dana svi mi moraćemo se izviniti braći zbog traume raspada države, rata. Malo po malo do toga vodi nas naša politika, mediji i povesničari. Paralelno ućutkujući nas 'rat je prošlost, okrenimo se budućnosti - napisala je ona.

Ivana je izvesno aludirala na podkast u kojem je Jelena Đoković razgovarala sa Gaborom Mateom pre svega o vaspitanju dece, uticaju trauma na razvoj svakog pojedinca.

Brkljačić je rođena 1983. godine u Nemačkoj, bacala je kladivo na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, Atini 2004. i Epkingu 2008, a nastupala je za zagrebačke klubove Mladost i Dinamo Zrinjevac. Godinu pre njenog prvog nastupa na Igrama, SR Jugoslavija je bila bombardovana, a Novak Đoković je neretko govorio o svojim traumama iz tog perioda. Za vreme NATO agresije na našu zemlju, on je imao 12 godina.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

Komentari(0)

Loading