MEĐEDOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA Posedujem nivo tenisa koji imaju Alkaraz i Siner

17:42 | 14-12-2023

Tenis 0

Srpski teniser Hamad Međedović smatra da se, uprkos dosta slabijoj poziciji na ATP listi, nalazi na približnom nivou koju pokazuju njegovi vršnjaci iz Top 10

Hamad Međedović
EPA

 

Međedović se uključio u jutarnji program RTS-a, gde je u segmentu "Na putu za Pariz" govorio i o nedavnom NextGen turniru koji je osvojio.

- Malo je prostora za odmor, obzirom da sam završio poslednji turnir pre desetak dana. Takav je ovaj sport kojim se bavimo. Godina je prepuna turnira i retko pravimo pauzu. Ali, ipak sam uspeo malo da odmorim i već od sutra krećem sa pripremama pošto putujem za Dubai. Tamo počinjem sa pripremama za sledeću godinu - rekao je Međedović. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U Džedi nije bilo njegovih vršnjaka poput Karlosa Alkarasa, Janika Sinera ili Holgera Runea.

NOLE JE VEĆI ČOVEK NEGO TENISER Hamada Međedovića savladale emocije: Kakva je to gromada od čoveka...

- Svakako da su oni trenutno dosta bolje rangirani od mene, al posedujem taj nivo što se tiče teniske igre. To zahteva puno rada i odricanja. Tako da ću ja nastaviti da radim ono što najbolje znam i videćemo dokle će me to dovesti - dodao je Međedović.

Za novu sezonu se sprema sa Novakom Đokovićem.

- Novak me pozvao da radim sa njim pripreme u Dubaju na čemu sam jako zahvalan. Sigurno da će mi puno značiti trening sa najboljim teniserom svih vremena. Daće mi još više samopouzdanja i onda putujemo za Australiju da igramo Junajted kup. To je jedna velika čast i zahvalan sam na pozivu - kaže Međedović,

San mu je zlato na Olimpijskim igrama.

- To mi je dečački san. Jedan od najvećih snova je osvojiti zlato na Olimpijskim igrama. Potrebno je još dosta poena da se osvoji i da budem dosta bolje pozicioniran na rang listi, ali ja verujem u sebe da ću igrati - zaključio je Međedović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading