NE PRIČAM SA OCEM VEĆ 10 GODINA Emotivna ispovest Jelene Dokić: Uopšte se ne kaje zbog toga što mi je uradio

15:42 | 28-12-2023

Tenis 1

Reprezentativka Srbije i Australije Jelena Dokić često je govorila o tome kako je otac Damir maltretirao i fizički i psihički dok je bila profesionalna igračica.

NE PRIČAM SA OCEM VEĆ 10 GODINA Emotivna ispovest Jelene Dokić: Uopšte se ne kaje zbog toga što mi je uradio
Printscreen/Youtube

Priznaje da je sada srećna i da ne dozvoljava prošlosti da je pobedi.

- Sa puno samopouzdanja mogu da kažem da se nikada nisam bolje osećala. Neću da dopustim mojoj prošlosti da me pobedi. Patnju i bol sam okrenula u nešto pozitivno. Moja najveća snaga je ustvari moja ranjivost - kaže Dokićeva.

Jelena sada radi kao teniski komentator za kanal 9 u Australiji, a sa svojim ocem kaže nije u kontaktu već duži vremenski period.

- Mirno spavam. Ne pričam sa njim, poslednji kontakt smo imali pre 10 godina. Pokušala sam nešto, ali to je nemoguće kada vidite da se on ne kaje. Nadala sam se da se promenio, ali to je nemoguće. U nekom trenutku pa makar to bio i član porodice morate da okrenete leđa i kažete „ovo je previše toksično za mene“. Ja sam to uradila i srećna sam zbog toga.

Jedan detalj je posebno Jelena Dokić posebno istakla.

- Otac mi je često govorio „nemoj ništa da pričaš, ćuti ili ću te ubiti“. Ja do svoje 33 godine nisam znala da se nasmejem. Ljudi često žele da budete savršeni, posebno u sportu, a to je nemoguće. Život nije savršen. Bila sam ranjiva i mislila sam da je to moja slabost. Sada sam svesna da je to moja snaga - kaže Jelena Dokić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(1)

Loading
Misadosta

28.12.2023 23:42

Pa nezna covek sta bi rekao , bila si mlada a vec sportska velicina ,mozda si Jelena i sama grešila prema ocu nisi ga poslušala kada je emotivna veza u pitanju a on ti je zivot dao - podario kao roditelj verovatno dobro mislio naravno tvoj je izbor kad je ljubav u pitanju ali su tada teška vremena po srbski narod bila , nažalost i sa njegovim protivljenjem si i dalje ostala sa svojim partnerom i na kraju nista od toga i nažalost nista od tenisa, trebala si igrati za Srbiju srcem i ostaviti tog momka..naci drugog i sve bi super bilo ovako...žaljenje i seta