MAREJ POSLAO BRUTALNU PORUKU NOVAKU Britanac se oglasio, pa ovim rečima o Srbinu iznenadio sve

20:20 | 10-01-2024

Tenis 1

Niko ne postaje mlađi nego stariji, dodaje Britanac

endi marej
EPA-EFE/YOAN VALAT

Teniska sezona uveliko traje, ali će prvi veliki događaj na startu 2024. godine biti Australijan open. Talentovani igrači širom sveta sjatiće se u Melburn sa jednim ciljem - da savladaju Novaka Đokovića.  

Naravno, srpski teniser slovi za velikog favorita u očima svih, a tako misli i Endi Marej.  

- Neće biti lako mladim teniserima protiv Novaka Đokovića. Jednog dana će i njega stići godine, ali ne verujem da će to biti sada. Još uvek deluje sjajno, ali logika kaže, niko ne postaje mlađi nego stariji. Zablistao je na poslednja dva velika događaja prošle sezone, na završnom Mastersu i u Dejvis kupu - rekao je Endi Marej. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAK IMA NEVEROVATAN PRAG BOLA Poznata bivša teniserka, veruje u Đokovića pred početak Australijan Opena

Uspeo je Janik Siner da savlada Novaka Đokovića u polufinalu Dejvis kupa, potom su je od njega na Junajted kupu bolji bio Aleks De Minor, ali Marej je uveren da će srpski as biti najbolji na Australijan openu. 

- Većina njih želi prvu titulu na ovakvim turnirima, a to uopšte nije jednostavna situacija. Pogotovo ako je sa druge strane mreže momak koji je takve pehare osvojio rekordnih 24 puta a čak 10 ovde. Psihološki će to biti veoma zahtevno. Australijski open je potpuno druga priča, neće im biti lako protiv njega - podvukao je Britanac. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
Teniser

10.01.2024 20:55

Ako neko zna kako je to izgubiti od Novaka Đokovića onda je to svakako Endi Marej jer je od njega čak 4 puta izgubio u Melburnu ... Kažu mnogi da je onu pobedu Mareju na Vimbldonu Novak prepustio svom prijatelju kao kompenzaciju za te bolne poraze na Australian Open-u