NATALIJIN NOVAK HIT U AUSTRALIJI Mlada Srpkinja u svetu automobilizma na neobičan način promoviše Đokovića

06:00 | 13-01-2024

Tenis 0

Natalija Rajić-Pavlović (25) rođena je u Sidneju, a odrasla u Pertu u Zapadnoj Australiji u srpskoj porodici koja joj je usadila ljubav prema sportu, posebno tenisu. Inspiraciju je pronašla u srpskom asu Novaku Đokoviću.

Natalija Rajić
Privatna arhiva

Njenu ogoromnu ljubav prema tenisu i najboljem svetskom igraču najbolje odslikava činjenica da je auto nazvala „Novak“ i napravila od njega svetsku zvezdu.

Vaša priča je zanimljiva, ali i neobična?

- Upoznala sam Anu Ivanović, ali i Novaka Đokovica sa 13 godina na Hopman kupu u Pertu. Moj teniski sponzor i tadasnji fizioterapeut tog kupa Velimir Pajić mi je dao VIP ulaznicu za veliki događaj. U to vreme sam svakodnevno i profesionalno trenirala tenis, a takmičila sam se na svim lokalnim turnirima i bila u prvih 500.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

A onda zaokret?

- Kada sam kupila prvi automobil želela sam da tablice imaju dublje značenje. Novak ili nov4k je bilo prirodno ime kojim sam ga nazvala jer je Đoković, kao čovek i teniser, imao dosta uticaja na mene i moju profesionalnu tenisersku orijentaciju, mada sam se okrenula ka automobilizmu u kome je veći adrenalin.

Natalija Rajić Privatna arhiva
 

 

Završili ste psihologiju, ali radite u kompaniji za prodaju luksuznih vozila?

- Moj model je Hyundai performance top model I30N Performance Premium 2022. Kozmetički sam ga modifikovala i postao je veoma atraktivan. Dobio je dosta pratilaca na društvenim mrežama pre nego što sam počela da ga uključujem u takmičenja za automobile te kategorije.

Kako su najbliži prihvatili vaše ideje?

- Imam ogromnu podršku meme, sestre… kume… Brojni Srbi širom Australije već znaju za način na koji promovišem najsupešniejg srpskog sportistu svih vremena i pružaju mi ogromnu podršku - ponosno ističe Natalija.

Nisu izostala ni takmičenja?

- Kada sam se zbog posla preselila iz Perta u Sidnej 2023. godine „Novak“ je išao na nekoliko velikih takmičenja. Na primer, bio je prvi auto sa tablicama države Zapadne Australije na petom godišnjem festivalu i dobio je nagradu za najbolje prezentovan auto, a ukupno je stigao do drugog mesta. Jedan od sudija je bio nemački inženjer iz autoindustrije Albert Birman, koji je i napravio auto N performance. Bila je čast da budem izabrana da učestvujem na tom takmičenju, a veliki ponos da dobijem i nagradu.

Natalija Rajić Privatna arhiva
 

 

Sta čeka „Novaka“ u 2024 godini?

- Nova boja. To je za sada tajna. Krajem ovog meseca nov4k ide na novu kozmetičku proceduru koja će trajati tri meseca. U Australiji su udruženja ljubitelja vozila zaista aktivna i imamo česta okupljanja.

Šta je za vas automobil?

- Hobi i strast. Kao hobi nije jeftin, ali je dobra investicija. Sa modifikacijama, dodam vrednost automobilu, a kroz nov4k promovišem srpsku kulturu i tradicije.

Simbolika iz sveta tenisa

Simbolika je prisutna na svakom koraku?

- I dan danas moj automobil nosi puno simblike iz sveta tenisa. Na primer, kočnice su u boji teniske loptice, ventili za pritisak su u obliku male teniske loptice… Sve su to detalji koji asociraju na tenis i Novaka Đokovića - kaže Natalija.

Planovi, želje ili ambicije?

- Želja mi je da se Novak Đoković potpiše na deo mog automobila, sa kojim ću otići u Melburn na Australija open. Na taj način bi ga oplemenio, a „Novak“ bi stekao još više simpatizera, navijača i veću popularnost van srpske zajednice, iako je dodirnuo neslućene visine – zaključila je simpatična i ambiciozna Natalija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading