OVO SU SVI ČEKALI DA ČUJU, NOVAK KONAČNO OTKRIO VELIKU TAJNU Đoković ispričao kako izgleda dan kada igra finale, odgovorom su mnogi iznenađeni

17:02 | 11-01-2024

Tenis 0

Srbin u pohodu na 25. grend slem trofej

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u odličnom raspoloženju dočekuje Australijan open.

Uoči egzibicije u kojoj je zajedno sa Arinom Sabalenkom, Marijom Sakari, Stefanosom Cicipasom, alai i zvezdom kriketa, Stivom Smitom zabavljao publiku u Rod Lejver areni, Novak je dao i nekoliko zanimljivih odgovora za "AO Show".

Upitan je kako se on to sprema za turnir u Melburnu i koja je tajna toga što nikada nije izgubio u polufinalu ili finalu ovog turnira.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bila je to konstantna unutrašnja bitka da sebe dovete u sadašnji momenat i ne zanosite se svim mogućim scenarijima i stvarima koje se mogu i ne moraju desiti. Sve je u vašoj glavi, što ste više u sadašnjosti, više ste u stanju da uživate - objasnio je Novak.

Novak Đoković Tanjug/Ap
 

 

Otkrio je i neke od standardnih rutina uoči mečeva u Melburnu.

- Dan finala? Tu su obično sa mnom članovi tima, u autu, ali sve zavisi u kakvom sam raspoloženju. Ponekad volim da budem sam sa svojim mislima i da slušam nešto, muziku, šta god. I pripremm se za ono što dolazi - dodao je Novak.

- Ili, ponekad pričamo o nekoj slučajnoj temi, tako se uključim u to kako bih skrenuo misli da aonog što sledi. Sve zavisi od raspoloženja, od pripreme, toga šta se dešava iznutra. Osećanja, energija koju imam iznutra kao da kaže, 'nešto se kuva, zar ne? - poručio je Đoković.

Novak u prvom kolu Australijan opena igra sa teniserom iz kvalifikacija, a taj meč na programu je u nedelju.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading