NOŽ U LEĐA FEDERERU I NADALU Slavni teniser otkrio šta Rodžer i Rafa stvarno misle o Novaku

06:30 | 13-01-2024

Tenis 1

Svima je jasno da je Đoković GOAT

Đoković, Federer i Nadal
EPA-EFE/ANDY RAIN

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, to je jasno svima, pa čak i njegovim najvećim rivalima, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, smatra Aleks Koreča.

Iako još javno nisu priznali, nekadašnji španski teniser nema dilemu da su se Rodžer i Rafa pomirili sa tom činjenicom.

- Kada se gledaju cifre, Đoković je najviše pobeđivao i može da se smatra najboljim u tom aspektu. Čak Nadal i Federer Novaka smatraju najboljim. Druga stvar je kakav je ko od njih ostavio utisak. U košarci, na primer, za mene je najveći Majkl Džordan, a po rezultatima je najbolji Lebron Džejms. Sve zavisi ko je šta doneo na ljudskom nivou, na profesionalnom i kako su ga ljudi doživeli - rekao je Koreča za "Marku".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I u 2024. Novak ima visoke ciljeve.

- Zaista bi me iznenadilo kada bi i u 2024. pobedio na tri grend slema. Novak je i dalje zver i kada je u formi, gotovo je nemoguće pobediti ga, ali su mu pratioci sve bliže. Razlika između njih je sve manja. Alkaraz ga je već pobeđivao, Siner takođe. Ima sve više tenisera koji počinju da budu opasni u trećem ili četvrtom kolu, Rune, Rubljov, Cicipas, Dimitrov, Šelton, Hurkač… Više ih neće pobeđivati sa 6:2, 6:2, 6:2. Sa druge strane, uveren sam da će Novak i ove godine osvojiti neku veliku titulu - objasnio je Koreča.

Podsećamo, Đoković u nedelju od devet časova započinje učešće na Australijan openu, a rival mu je Hrvat Dino Prižmić.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
XYZ

03.02.2024 03:23

I ćorave koke ubodu poneko zrno, a samo jedan može da ih dere sve redom. Za neku godinu videćemo ko će se samo malo izdići i pokušati da u kontinuitetu bude najbolji, naravno kad Nole više ne bude igrao. Kuckamo se za neku godinu da potvrdimo ko je u pravu.🤗