IMAM VELIKO POVERENJE U SEBE Noletov protivnik puca od samopouzdanja pred grend slem u Melburnu

18:20 | 13-01-2024

Tenis 0

Nada se najboljem u Melburnu...

Đoković - Siner
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Italijanski teniser Janik Siner prepun samopouzdanja je stigao na Australijan open, makar tako zvuči pred start prvog gren slema.  

- Osećam veliko poverenje u sebe. Psihologija je verovatno najvažnija u tenisu, uvek morate da verujete u sebe - ističe Italijan.

Siner je govorio o završnici prošle sezone kada je beležio dobre rezultate. Između ostalog je i savladao Novaka Đokovića u dva navrata, pa se može reći da je jedan od glavnih konkurenata Srbinu za titulu u Melburnu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Danil Medvedev me je savladao u prvih šest mečeva, a onda sam ja shvatio da mogu da igram dobar tenis protiv njega. Zato sam ga savladao u tri poslednja duela - rekao je Siner, pa "spustio loptu":

- Hoću da budem u sadašnjosti. Zaista sam u finišu 2023. sjajno igrao, ali ovo je nova sezona, novi turnir. Nedostajali su mi mečevi poslednjih mesec i po dana i zato se sjajno osećam pred početak ovog turnira.

SRAMAN POTEZ AUSTRALIJAN OPENA Ono što su priredili Đokoviću pred start turnira razbesnelo je sve njegove navijače (FOTO)

Poslednji zvanični meč Italijana je bilo finale Dejvis kupa u Malagi.

- Kasno sam završio sezonu, imao samo jednu nedelju odmora. Moja je želja da počnem pripreme što ranije, ali samo izabrao da igram samo mečeve na Kujongu. To je egzibicija, ali je odlična prilika da vidite gde se nalazite, kako se osećate na terenu - rekao je on.

Dotakao se i odnosa sa trenerom Darenom Kejhilom. 

- Kejhil ne priča samo o tenisu, nego i o generalnom pogledu na stvari. To mi se dopada, imamo sjajnu komunikaciju. Baš juče smo pričali o napretku koji treba da napravim. Veoma je važno da definišete šta želite - zaključio je Siner.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading