NOVAK UGLEDAO NJEGA NA TRIBINAMA I OSTAO U ŠOKU Godinama te nisam video, hvala ti, inspirisao si me

15:00 | 14-01-2024

Tenis 0

Novak Đoković je uspeo da posle mnogo muke i četiri sata igre prođe u drugo kolo Australijan opena tako što je savladao Dina Prižmića u četiri seta

Novak Đoković
EPA-EFE/MAST IRHAM

Nahvalio je mladog Hrvata posle duela i pozvao je publiku da mu aplaudira, a onda se obratio jednom posebnom gostu na tribinama. 

Videli smo da je meč pratio višestruki grend slem osvajač, bivši svetski broj jedan i nekadašnji trener Novaka Đokovića Andre Agasi, a kada je Džim Kurijer pozvao Novaka da mu se obrati lice najboljeg tenisera ikada se razvilo u osmeh. Bio je oduševljen što vidi svog velikog prijatelja na tribinama.

Novak Đoković EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
 

NOLE POSLE POBEDE ZABRINUO NAVIJAČE Videćemo kako će biti kad se probudim....

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mnogo ti hvala što si bio, nisam te video godinama", počeo je Novak, pa nastavio: "Zapravo, bilo je 4:0 i pogodio sam forhend-viner, a onda sam te primetio. Pomislio sam u sebi, bio je to ritern kao tvoj, a onda sam izgubio tri gema u nizu. Nije to tvoja krivica, već moja, jer sam izgubio fokus. Hvala ti što si bio večeras, inspirisao si me - rekao je nasmejani Novak posle meča.

Sada ga čeka pauza tokom koje će moći da se oporavi i spremi za drugo kolo u kome ga čeka bolji iz duela dva Australijanca, Polmansa i Popirina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading