VIĐAM PO INTERNETU RAZNE BUDALAŠTINE Nole bez dlake na jeziku progovorio o stvarima koje vidi o sebi

19:28 | 15-01-2024

Tenis 0

Srpski teniser Novak Đoković nije saglasan sa svim stvarima koje u vezi sa sobom vidi na internetu, pre svega šaljiv sadržaj koji se deli putem mreža

Novak Đoković
AP Photo/Alessandra Tarantino

Novak je u intervjuu za Ekip rekao da je napravljen “mim” od onoga kada je tražio kreatin tokom finala prošlogodišnjeg Sinsinatija protiv Karlosa Alkaraza. 

Đoković je nekoliko puta zahtevao od svog tima tražio da mu se taj suplement donese, ali njegov tim nije odmah reagovao te se Novak iznervirao i podviknuo. 

Naravno, taj trenutak je uhvatila kamera, pa je snimak ubrzo postao viralan. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bilo je smešno, braća i brojni prijatelji me zezaju, to je postao ’mim’. Različita su mišljenja o kreatinu, o njegovim efektima. Nekada ga uzimam, nekada ne. Tog dana je bilo vrlo vruće, fizički me je bolelo i želeo sam da ga uzmem, ali nije ga bilo u torbini. Tri-četiri puta sam rekao svojima u timu, nisu znali šta hoću, i na kraju sam zaurlao - rekao je Đoković nedavno u intervjuu za "L‘Ekip".

DO JUČE NAJVEĆI NOVAKOV KRITIČAR, A DANAS... Vilander veruje da Đoković može da uradi nešto što teniski svet čeka više od 50 godina

-A-ha, znam - vrištanje ono - nasmejao se Đoković kada je u Melburnu podsećen na to i dodao:

-Viđam po internetu svakakve stvari, neke budalaštine pravo da vam kažem. Ali dobro, internet je slobodan prostor izražavanja, svako može da postavi, da uradi šta hoće. Ima i kreativnih, zanimljivih stvari koje se naprave u vezi sa mnom ili sa tenisom uopšte.

Najbolji teniser sveta je otkrio da ima privatnu grupu u kojoj šalje snimke poput tog.

- Imam zajedničku grupu sa braćom i bliskim prijateljima, pa šaljemo smešne snimke, malo internih šala… Kada neki teniser ili teniserka uradi ili kaže nešto smešno, obavezno podelimo, ali ne smem u detalje, koristiće se protiv mene, ha-ha - zaključio je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading