CICIPAS IZAZVAO LAVINU REAKCIJA: Đoković je jedna sebična osoba

20:03 | 17-01-2024

Tenis 0

Grčki teniser Stefanos Cicipas izazvao je lavinu reakcija zbog izjave o Novaku Đokoviću.

CICIPAS IZAZVAO LAVINU REAKCIJA: Đoković je jedna sebična osoba
EPA

Izborio je Novak Đoković posle tri sata i 12 minuta borbe plasman u treće kolo Australijan Opena. Tamo će igrati i Stefanos Cicipas. 

Grk je tu privilegiju izborio pobedom nad Amerikancem Džordanom Tompsonom, a posle meča je govorio o našem Novaku Đokoviću.

- Brojke ne lažu. Novak je deset puta ovde osvojio trofej, on je jedna baš sebična osoba - rekao je kroz smeh Grk i izavao lavinu reakcija. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nastavio je Cicipas u istom stilu i između redova potvrdio da je Nole opet najveći favorit za osvajanje prvog grend slema u sezoni.

- Kad bi se bar jedno jutro probudio manje sebičan, u fazonu “lepo je deliti”. Postoje dva scenarija: ili će Novaka pobediti neko drugi ili ću to morati da uradim ja. Moraćemo da smislimo način.

Veruje Cicipas da bi mogao daleko da stigne u Melburnu gde mu uslovi za igranje u potpunosti odgovaraju.

- Znam da sam sposoban da uradim velike stvari i da stignem daleko na Australijan openu, koji je jedan od mojih omiljenih turnira. Kada sam bio dečak bežao sam sa časova da bih gledao mečeve. Uslovi su ovde takvi da me podsećaju na Grčku - zaključio je trenutno sedmi teniser planete.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading