ZVEREV PRESREĆAN POSLE VELIKE POBEDE Imam mnogo krvi pod noktima

20:01 | 24-01-2024

Tenis 0

Nemački teniser Aleksandar Zverev bio je zadovoljan posle pobede nad Karlosom Alkarasom u četvrtfinalu Australiaj opena

Aleksander Zverev
EPA-EFE/MAST IRHAM

 

Zverev je posle četiri seta i uspeo da eliminiše drugog nosioca posle tri sata i pet minuta, po setovima – 6:1, 6:3, 6:7(2), 6:4. 

- Igrao sam sa jednim od najboljih igrača na svetu. Naročito u poslednje dve godine.. Bio broj jedan ili dva, osvojio je dva Grend slem turnira. Kada imate 6:1 6:3 5:2 počnete da razmišljate. Svi smo mi ljudi. Velika je čast što igram sa momcima poput njega. Kada počnete da pobeđujete, glava kreće da se gubi. Nije uvek od pomoći… Veoma sam srećan što sam završio meč - rekao je Zverev posle meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ALKARAZ OD TADA NE MOŽE DA SE OPORAVI Španac ne prikazuje sjajne partije, a za sve je "kriv" Novak, Srbin mu je bolna tačka

- Osećam se dobro (smeh). Imam mnogo krvi pod noktima, to je bolno, kada se mnogo trči, to se vrati, i moram opet da povijem. Radije bih da me boli, a da sam u polufinalu, nego da sam kod kuće i da me ništa ne boli - rekao je Nemac, koji je govorio i o povratku posle povrede.

“Bio je to težak trenutak u mom životu. Mnogi su izgubili od Rafe na Rolan Garosu, ali posle toga mi je bilo u glavi da sam bio blizu broja jedan. Počeo sam od nule, vratio se u top 10 i ovde sam sada”, kaže šesti igrač planete.

On će u polufinalu odmeriti snage sa Rusom Danilom Medvedevim, koji je nešto ranije savladao Poljaka Huberta Hurkača sa 3:2 u setovima.

- Medvedev me razbija u poslednjih godinu i kusur dana, ali možda je ovo mesto – uvek kažem da volim da igram u Australiji, publika je ovde najbolja i računam na vašu pomoć. Publika ovde ima znanje o tenisu, a jednako su glasni kao u Njujorku. Pričam previše, hoćete da spavate, ućutaću - zaključio je Zverev.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading