KLADIONICE SU REKLE SVOJE Evo kakve su šanse Novaka da osvoji Australijan Open

21:00 | 24-01-2024

Tenis 0

Bukmejkeri izneli svoj stav...

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Srpski teniser Novak Đoković (36) bio je favorit za osvajanje Australijan opena i pre nego što je turnir počeo, a kladionice svoje prognoze nisu promenile ni pred polufinale! 

Svetski broj jedan igra u sjajnoj formi i čini se da je sve ubojitiji kako turnir odmiče, a u polufinalu igraće protiv Italijana Janika Sinera, sa kojim je krajem 2023. godine imao nekoliko sjajnih okršaja. Pred start turnira, kvota da će Nole osvojiti bila je oko 2,4, a sada je, u samom finišu, svega 1,73. 

Po tom parametru ubedljivo je ispred ostalih konkurenata, a kvota je dodatno pala nakon što je sa turnira eliminisan Karlos Alkaraz, drugoplasirani teniser na ATP listi i drugi nosilac u Melburnu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ALKARAZ OD TADA NE MOŽE DA SE OPORAVI Španac ne prikazuje sjajne partije, a za sve je "kriv" Novak, Srbin mu je bolna tačka

Što se tiče preostalih kandidata, drugi favorit za osvajanje Melburna je Janik Siner. Koeficijent na Italijana je između 4 i 4,33, dok se nešto manje šanse daju teniserima koji čine drugi polufinalni par. 

Tamo igraju Danil Medvedev i Aleksandar Zverev, a što se njih tiče, situacija je ovakva. Kvota da će Medvedev biti šampion Autralije je oko 6, dok je na Nemca između 8 i 9. 

Kladionice su, naravno, već izbacile i kvote za pojedinačne polufinalne mečeve. Na trijumf Noleta protiv Sinera iznosi 1,5, dok je na Italijana 2,8. Naravno, postoji mogućnost da do početka meča bude određenih promena.

Što se tiče drugog para, na Medvedeva je 1,67, a na Zvereva 2,5. To znači da beting kuće smatraju da će finale Australijan opena igrati Srbin i Rus, a da će trijumf odneti naš teniser.

Naravno, ostaje da teniseri to potvrde i na terenu, što će biti i najteži deo posla. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading