OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ Bivša srpska teniserka prokomentarisala dešavanja na Australijan openu

20:34 | 25-01-2024

Tenis 0

Ana Ivanović pažljivo prati takmičenje na Australijan openu i nije propustila priliku da izrazi divljenje prema ovogodišnjim finalistkinjama, Činven Ženg i Arini Sabalenki.

Ana Ivanović
Printscreen/Instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović retko se oglašava od trenutka kada se povukla iz tenisa. Ipak, njeni povremeni komentari ukazuju na to da i dalje prati dešavanja u svetu belog sporta.

Početkom meseca, Ivanović je podelila fotografiju sa Australijan opena iz perioda kada je aktivno igrala, podsećajući navijače na vreme kada je bila jedna od najuspešnijih teniserki na svetu.

Neki od njenih obožavalaca izrazili su želju da je ponovno vide na terenu, ali se to, barem za sada, neće ostvariti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Finalistkinja Australijan opena iz 2008. godine prati aktuelna dešavanja u Melburnu i odlučila je da uputi pohvale devojkama koje su se takmičile u polufinalu.

 

PROMENA PRED DUEL SA SINEROM Evo šta sada kažu kladionice, kakve se šanse daju Đokoviću, a kakve Italijanu

Sjajno izdanje Sabalenke. Čestitam na plasmanu u njeno prvo grend slem finale. Takođe, Dajana Jastremska je igrala dobar turnir i pokazala je dosta time što je došla do polufinala - napisala je Ana na društvenoj mreži X.

Njeno interesovanje posebno se istaklo nakon drugog polufinalnog meča, u kojem je Činven Ženg izašla kao pobednica protiv Dajane Jastremske.

- Sjajno izdanje Žengove. Čestitam na plasmanu u njeno prvo grend slem finale. Takođe, Dajana Jastremska je igrala dobar turnir i pokazala je dosta time što je došla do polufinala - napisala je Ana na društvenoj mreži X.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading