NOŽ U NOVAKOVA LEĐA Da li je moguće da je Beker ovo izjavio o Đokoviću nakon poraza?

16:10 | 26-01-2024

Tenis 0

Ono što ga je šokiralo je način na koji je Novak primio poraz, bio je isuviše smiren, što nije u skladu sa njegovim temperamentom.

Novak Đoković
AP Photo/Mark Baker

 

Srpski teniser Novak Đoković zaustavljen je u polufinalu Australijan opena, pošto je poražen od Italijana Janika Sinera 6:1, 6:2, 6:7 (6:8), 6:3.

Nekadašnji Noletov trener Boris Beker kaže da nije iznenađen, te smatra da je Siner mogao da pobedi i posle tri seta.

- Nisam iznenađen što je Janik Siner pobedio, ali jesam zbog načina kako je došao do trijumfa. Trebalo je da dobije meč u tri seta. I prošle godine je "kucao na vrata", a sada je porastao. Sačuvao je smirenost i servirao dobro do samog kraja. Činjenica da Novak Đoković, najbolji riterner na svetu, nije imao nijednu brejk loptu sve govori o ovom meču- rekao je je Beker.

Nemac smatra da Nova, nije bio u dobroj formi tokom Otvorenog prvenstva Australije.

- Ako pričamo o formi, ovo nije bio Đokovićev najbolji Australijan open. Nije našao formu, ritam, servis ni blizu najboljeg u svim svojim mečevima, a danas se namerio na jakog protivnika.

Kako ističe, šokiralo ga je što je Đoković bio miran nakon poraza.

- Scene sa kraja meča za mene su iznenađujuće. Ne pamtim kada sam video Đokovića tako opuštenog posle poraza. Možda je shvatio da nije u dobroj formi i da nije izgubio zbog nedostatka sreće, nego zato što je protivnik bio bolji danas. To je znak šampiona, da se pomiriš sa tim da danas nije bio tvoj dan - poručio je Boris Beker.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading