KRALJ JE MRTAV! Sramotni naslovi australijskih medija, jedva su dočekali da Novak Đoković izgubi

08:40 | 27-01-2024

Tenis 0

Ponovo su otpisali srpskog tenisera

Novak Đoković
AP Photo/Louise Delmotte

Eliminacija Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena sportska je tema broj jedan. Janik Siner je potpuno nadigrao svetskog broja jedan i to je mnogima poslužilo kao povod da ga ponovo "pošlaju u penziju". Mnogi se naslađuju zbog Novakovog poraza, a australijski mediji se utrkuju ko će više da ga "ocrni".

Najgrublji je bio "The Australian", koji je objavio tekst sa naslovom "Kralj je mrtav, živeo Siner"!

S druge strane, "The Age" je preneo poraz Đokovića uz izveštaj "Siner potopio kralja", dok je "Herald sun" na naslovnu stranicu stavio "Šok eliminacija".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Uglavnom je većina australijskih medija, pisala na isti način o eliminaciji prvog reketa planete, zbog čega se apostrofira da je Srbin imao baš lošu predstavu protiv čoveka koji ga je već dva puta dobio prošle godine.

Đoković i Siner AP Photo/Andy Wong
 

 

"Herald sun" još dodaje da ga ne bi trebalo otpisivati do kraja godine zbog iznenadnog neuspeha, odnosno, da je tek sezona tek počela, kao i da će se nastavku videti koliko je stvarno ovakav ishod u Melburnu imao uticaj na srpskog tenisera.

Kako navodi "The Australian", Đoković odavno nije bio gori na terenu, pa je za vreme meča protiv Sinera delovao jako bespomoćno, pošto je Italijan imao recept za Noleta, koga je pobedio tri puta za dva meseca, što će predstavljati opterećenje Srbinu u svakom narednom meču.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading