LEGENDA OPLELA PO ĐOKOVIĆU Novi brutalan napad na Srbina: Novače, sam si kriv, šta si tražio, to si i dobio

09:48 | 27-01-2024

Tenis 0

Australijanac smatra da je "scenario pisan" onako kako je Novak želeo

Novak Đoković posle poraza od Janika Sinera
EPA-EFE/MAST IRHAM

Slavni australijski teniser i nekadašnji višestruki osvajač grend slem titula u dublu Tod Vudbridž istakao je da je Novak Đoković oglašavanjem povodom rasporeda svojih mečeva napravio problem sam sebi. 

- Počeo je da igra u nedelju na truniru i mislim da je bio jako srećan što će imati dan više da se oporavlja. Verovatno je da će mu dan odmora više pomoći kako turnir bude odmicao - počeo je Vudbridž, pa dodao:

- To mu je dalo više vremena za oporavak što je bitno u njegovim godinama i on želi takav razvoj situacije. To je značilo da će svoj meč igrati popodne nakon dva dana pauze, zbog rasporeda drugog dela žreba u kome je Zverev.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak je mnogo puta pričao o tome koliko je puta morao da igra u Australiji tokom dana po nesnosnim vrućinama. To mu se desilo samo dva puta tokom ovog tunira, a Vudbridž je na kraju istakao da posle svega Đoković nema pravo da se buni ni na šta. Imao je najbolji mogući scenario po sebe!

- Tako da je danas u polufinalu viđen već spreman scenario. Nije stvar u tome da Đokovića pomere ili mu daju da igra preko dana. To je stvar sa početka turnira  kada je odlučeno da je najbolje za njega da igra prvog dana jer će dogurati daleko i imaće najviše šanse da se oporavlja tokom 15 dana - smatra Vudbridž.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading