ŠTA SE OVO DEŠAVA? Prvo ga napustio Beker, a onda mu je leđa okrenula i rođena majka?!

07:28 | 07-02-2024

Tenis 0

Šta se dešava sa Holgerom Runeom?

Holger Rune
AP Photo/Frank Franklin II

Prvo je njegov trener Boris Beker, koji ga je trenirao od oktobra 2023. godine, odlučio da podnese ostavku, a zatim su iz Danske stigle još neverovatnije vesti. Holgerov stručni štab napušta i njegova majka Aneke Rune, koja je bila sinonim njegovih uspeha do sada, a sa kojom je često ulazio u konflikte tokom mečeva i čak je izbacivao sa tribina. Nešto se dogodilo i između njih, tako da je objavljeno da se profesionalna saradnja prekida.

Aneke Rune više neće biti "menadžerka za medije" svog sina, a istovremeno ona mu je i agentkinja koja je inače bila zadužena za mnogo stvari, tako da ostaje da se vidi i da li će se i sa te funkcije pomoći. Navijači danskog asa odmah su se zabrinuli o čemu se radi, a Aneke Rune - kao prava menadžerka za medije - ističe da nema razloga za brigu.

PEDALA ZA FEDEREROVOG ČOVEKA Rune već oterao trenera, ovo niko nije očekivao

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema njenim rečima posao je postao sve složeniji, tako da je dogovoreno da će se o njemu ubuduće brinuti jedna velika kompanija, pa sama majka ističe da je srećna što će sada imati malo više vremena za sebe i za neke druge stvari oko Holgera.

Čudno, i to baš čudno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading