PREVRTLJIVA LINDZI Atraktivna plavuša PONIZILA Novaka, pa brže-bolje obrisala objavu... Ubuduće će dva puta da razmisli kada udari na NAJVEĆEG (FOTO)

13:17 | 11-02-2024

Tenis 1

Mnogo se prašine diglo oko izjave čuvene skijašice.

Lindzi Von Novak Đoković
EPA

Kada pričamo o sportu i kada poredimo neke igrače, najgore što neko može da kaže je da brojke i dostignuća nisu važni. Suština sporta je pobeđivanje i osvajanje trofeja, pa potceniti nekoga ko je rekorder po tome je poprilično nefer i neozbiljno.

Tako se Lindzi Von, čuvena skijašica, drznula da na svom Instagram i Iks profilu uradi upravo to - da obezvredi uspehe Novaka Đokovića i da uzdigne lažnog gospodina Rodžera Federera.

OVAKAV PRESEDAN NIJE VIĐEN U TENISKOM SVETU Amerikanci stali na Novakovu stranu, ponizili Federera, navijači Švajcarca pobesneli zbog jednog detalja

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kao što je moglo da se očekuje, dobila je odgovor od strane velikog broja navijača popularnog Noleta, koji su odmah stali u odbranu svog miljenika. Reakcija atraktivne plavuše je bila da odmah obriše objavu sa nekadašnjeg Tvitera, a potom je pokušala da se "opere" time što je rekla da mogu da postoje tri "GOAT"-a, misleći na Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, što govori da se radi o osobi prevrtljivog karaktera.

 

 

Ovako izgleda Lindzi Von:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
Pjer

11.02.2024 14:42

Sasvim je u pravu i nije mi jasno zasto je obrisala poruku. Federer jeste najveci ikada i nikakve statistike to ne mogu da povrgnu.