NADAL JE NAJSKUPLJI "PROFESOR" NA SVETU Zavrteće vam se u glavi od cifre koju Španac traži u Las Vegasu

09:27 | 27-02-2024

Tenis 0

Da li je ovo moguće?

Nadal se oglasio
EPA-EFE/LUKAS COCH

Organizatori Netfliksove spektakularne teniske predstave u Las Vegasu, koja će se održati 3. marta između Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza, objavili su intrigantne detalje o događaju.

Pre samog meča, obožavaoci će imati priliku da uživaju u privatnom času sa Nadalom ili Alkarazom, uz individualni kontakt sa teniskim zvezdama.

Za ovu ekskluzivnu priliku, fanovi su bili spremni izdvojiti izuzetnih 150 hiljada dolara, a interesovanje je bilo toliko veliko da je prvi paket brzo prodat. Za one sa manjim budžetom, ali jednako željne teniskog iskustva, ostalo je nekoliko mesta za grupni trening po ceni od 50 hiljada dolara.

ONI SU IZDALI NOVAKA Đoković im je verovao, a ovih pet ljudi je ZABILO NOŽ u njegova leđa

Organizatori su već saopštili da su sve 12 hiljada karata za ovaj sportski spektakl, koji će se održati u luksuznom Mandal Bej rizortu u Las Vegasu, rasprodate.

Rafael Nadal već se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, a predstojeći meč označiće njegov povratak na zvanična teniska takmičenja nakon turnira u Brizbejnu na početku godine. Španski teniser propustio je Australijan open i planirani turnir u Dohi zbog povrede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading