EVO KAKO NOVAK UTIČE NA TENISERE Francuz osetio kako je Đokoviću kada ga publika MRZI, a onda se obratio NA SRPSKOM (VIDEO)

15:18 | 02-03-2024

Tenis 0

Igrao je protiv rivala i navijača i opet je uspeo da slavi.

epa
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Tokom noći između petka i subote je bio odigran meč ATP turnira u Santjagu (Čile) između Korentena Mutea i domaćeg Nikolasa Đarija. Potonji igrač je važio za favorita, ali je Francuz priredio iznenađenje i slavio sa 7:6, 7:6.

FOTKA KOJA JE "ZAPALILA" MREŽE Muž Serene Vilijams i Đoković se sreli na važnom događaju, pa "opalili" selfi o kom se priča (FOTO)

Za vreme čitavog susreta, Mute je imao publiku protiv sebe i ona mu je često zviždala i činila sve kako bi njen miljenik pobedio. Do toga nije došlo, pa je Korenten trijumf proslavio kao Novak Đoković, podižući ruke ka tribinama.

Takođe, kada se domogao mobilnog telefona, objavio je post na Tviteru u kome se obratio svojim pratiocima sledećim rečima:

- Uvek se ljubavlju bori protiv mržnje. Prošao sam kroz mnogo stvari prošle godine, pa samo mogu da delim ljubav i zahvalnost prema ljudima oko mene. Do polufinala, IDEMO - napisao je on, uz napomenu da su se reči osim poslednje napisane na engleskom jeziku. "Idemo" je napisano na srpskom, čime je još jednom imitirao popularnog Noleta.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading