VELIKA SRAMOTA Novak Đoković je još jednom ponižen, ovo je dokaz da ATP hoće da uništi Srbina

07:31 | 05-03-2024

Tenis 0

Andrej Rubljov se izvukao posle dranja na sudiju, a ovo je otvorilo neke stare rane navijača Novaka Đokovića

novak
EPA/SAM MOOY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Naime, kako javljaju teniski portali, Rubljov se žalio na odluku i ATP mu je vratio i novac koji je zaradio na turniru i bodove koje je osvojio, pa je tako sačuvao peto mesto, koje je trebalo da mu preuzme Aleksander Zverev.

Pritom, ostaje da će Rubljov morati da plati 36.400 dolara za kaznu, ali to neće ni osetiti, jer je odlukom ATP-a dobio novac za plasman u polufinale, a nagrada za to je čak 157.755 dolara.

Iako Noletove pristalice nisu imale ništa protiv što je Rus "izvukao" ono što mu i pripada (jer je i novac i bodove osvojio pre incidenta), masovno su na društvenim mrežama podsetile kako je ATP imao potpuno drugačije aršine kada se radi o srpskom asu.

NOVAKA POGLEDALA SREĆA NA ŽREBU Đoković saznao rivale u Indijan Velsu

Naravno, u centru pažnje bila je čuvena Đokovićeva diskvalifikacija sa US opena, kada je nehotice lopticom pogodio linijskog sudiju.

- Podsećam da je Novak Đoković kažnjen sa rekordnih 268.000 dolara, oduzeti su mu svi rejting poeni i izbačen je sa US opena 2020. godine jer je slučajno pogodio zvanično lice vrativši lopticu ka osnovnoj liniji nakon sopstvenog servis gema. Najneproprionalnija kazna svih vremena - jedna je od objava Novakovih navijača na ovu temu.

I, zaista, izgleda da su aršini potpuno drugačiji...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading