DRŽI NOVAKOV POSTER U SOBI, ALI MU NIJE IDOL Ko je sledeći rival Đokovića u Indijan Velsu? Srećni gubitnik, nije ni u top 100

12:52 | 11-03-2024

Tenis 0

Zanimljiva priča mladog Italijana.

luka nardi
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

U noći između ponedeljka i utorka od dva sata posle ujutru, Novak Đoković će da odigra meč trećeg kola ATP turnira u Indijan Velsu. Protivnik će da mu bude Luka Nardi, 20-godišnji Italijan, inače 123. teniser na svetu.

Njih dvojica se nijednom do sada nisu sastali. Rival popularnog Noleta je profesionalnu karijeru započeo kada je imao 16 godina, a tenisom je počeo da se bavi u rodnom Pezaru i to kada je pošao u osnovnu školu:

- Kada sam počeo da igram tenis u malom lokalnom teniskom klubu, bio sam veoma stidljiv. Toliko stidljiv da je moja mama morala da stoji pored mreže. Bilo mi je potrebno da bude tu jer sam u nju imao poverenja - rekao je Luka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

FEDERER SUZE RONI Đoković obara JOŠ JEDAN REKORD, Švajcarac ODLAZI U ZABORAV

Naravno, bilo je reči i o Đokovićevoj igri:

- Sviđa mi se kako se kreće po terenu. Veoma je dinamičan i elastičan igrač. Volim njegov mentalitet, uvek je mentalno čvrst, pokušava da bude fokusiran i ne dozvoljava protivniku da vidi kako se oseća na terenu ili šta misli. Protiv Novaka moram da bude fokusiran na svaki poen, na svaki udarac. Daću sve od sebe, pa ćemo videti šta će se desiti.

Istakao je i da drži Novakov poster u sobi:

- Imam Noletovu sliku u sobi, tako da možete da zamislite koliko će sve ovo biti uzbudljivo za mene. Sigurno će sve ovo biti sjajno iskustvo.

Iako je otkrio ovu činjenicu, Nardiju Đoković nije idol, već Rodžer Federer. Takođe, voli Moto GP, a u fudbalu navija za Napoli.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading