ĐOKOVIĆ OVO ITALIJANU NIJE MOGAO DA OPROSTI Nismo navikli Novaka da vidimo ovakvog, OVO je poručio Nardiju odmah posle poraza (VIDEO)

17:43 | 12-03-2024

Tenis 0

Srpski teniser nije ličio na sebe

nardi
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je učešće na mastersu u Indijan Velsu već u trećem kolu, pošto ga je eliminisao 123. reket sveta Luka Nardi. 

Pozdrav na mreži po završetku meča izazvao je mnogo polemike na društvenim mrežama.

Đoković, poznat po tome da je i posle najtežih poraza znao da oda priznanje protivniku i da mu uputi lepu reč, sada je zamerio Nardiju na mreži zbog jedne situacije u ranijem toku meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- To nije bilo u redu, ali bravo - rekao je Novak aludirajući na situaciju iz drugog seta, kada je Nardi na bizaran način stigao do brejka.

 

 

- Izvini, izvini, nisam želeo da pokažem nepoštovanje - odgovorio je Italijan prema brojnim navodima, ali njegove reči ne mogu se baš razgovetno čuti. Drugo mišljenje italijanskih kolega jeste da je Nardi rekao:

- Izvini, nisam želeo da to bude nesportski.

Šta je zapravo dovelo do ovakvog razgovora na mreži?

Nardi je na početku drugog seta na brejk lopti mislio da je Đoković odservirao duplu grešku, zastao je, ali je vratio loptu u polje. Posle toga je Novak odigrao jedan udarac, ali je onda i on stao, izgubio poen, posle čega je usledila rasprava sa sudijom.

- Kada on stane, zar to ne znači da i poen staje? Jasno je stao i – to je to. Stao sam i ja. Čovek je odigrao i stao je.

Kada je sudija Greg Alensvort rekao da to ne znači da je poen gotov, Đoković je odgovorio:

- Da, ali situacija je bila takva da je on mislio da je lopta u autu, i samo je stao. To je to.

Usledilo je i objašnjenje sudije:

- Razumem šta hoćeš da kažeš, ali za mene to nije osnova za ’hindrance’, nije osnova da on izgubi poen. Da je viknuo ’aut’ ili pokazao nešto tako, onda u redu, ali nije uradio ništa da zapravo zaustavi poen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading