NIJE NI ČUDO ŠTO JE TO URADIO KAD MU JE NOVAK IDOL Pojavio se snimak koji odaje Đokovića, Italijan ga iskopirao i izazvao haos (VIDEO)

06:00 | 13-03-2024

Tenis 0

Stiče se utisak da je Đoković prenaglio

nardi
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković doživeo je šokantan poraz u trećem kolu Indijan Velsa od Luke Nardija, 123. igrača na svetu, a duel je obeležio i jedan bizaran detalj.

Tokom drugog seta desila se nesvakidašnja situacija, zbog koje je Novak pobesneo na sudiju.

Bilo je to na petoj brejk lopti za Nardija u gemu, a nju je Italijan i iskoristio. Đoković je ostao u čudu, pošto ga je Nardi zbunio govorom tela prilikom riterna. Italijan je mislio da je Novakov servis završio u autu, radi reda je vratio lopticu u polje, a Srbin je odigrao još jedan udarac i onda stao. Italijan je stigao do vinera i uzeo brejk, a Novak je iznerviran ušao u raspravu sa sudijom, ali ništa nije promenio.

Đoković je posle meča zamerio Nardiju što je tako odreagovao, ali gotovo isto to naš as je uradio u finalu US Opena 2016. godine protiv Stena Vavrinke.

Vavrinkin udarac je završio na liniji, Đoković je mislio da je aut, pa je postupio kao i Nardi, da bi potom usledila greška Švajcarca.

Nardi ne krije da mu je Novak uzor, pa je vrlo moguće gledao to finale i sada samo iskopirao svog idola.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading