EMOTIVNA NOVAKOVA PORUKA Ovim rečima se oprostio od Gorana Ivaniševića

09:57 | 27-03-2024

Tenis 0

Oprostio se najbolji teniser ikada od dosadašnjeg trenera.

nole
EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Posle pet uspešnih godina zajedničkog rada, Novak Đoković i Goran Ivanišević su doneli odluku da okončaju svoju saradnju, i to baš pred Masters turnir u Monte Karlu, gde će srpski as pokušati da osvoji titulu i dodatno učvrsti svoju poziciju na ATP listi.

Vest o prekidu saradnje je iznenadila teniski svet, gotovo bez najave.

Ova neočekivana odluka izazvala je mnogo komentara, a sam Đoković se oglasio putem svog Instagram profila, gde je podelio emotivnu poruku o završetku njihovog profesionalnog puta zajedno.

KO JE GORAN IVANIŠEVIĆ? Novak ga je plaćao pravo "bogatsvo", a znao je da ga izludi tokom mečeva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Sećam se jasno trentuka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan (Vajda) i ja smo želeli da donesemo neku "čaroliju servisa" u naš dvojac. A, zapravo, nije da smo samo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, mnoga obaranja rekorda i još 12 Grend slem titula (uz neokliko finala) od tada. Da li sam pomenuo i malo drame takođe? NoleFam bi to znao.

- Goran i ja smo odlučili da prekinemo saradnju pre nekoliko dana. Naša hemija na terenu je imala svoje uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da smo osim što smo osvojili turnire zajedno, takođe imali i sporednu bitku u Parkisiju... godinama. I, taj turnir nikada ne prestaje za nas. Šefinjo, hvala za sve prijatelju, volim te.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading