GORAN JE ZNAO Noletova odluka nije iznenadila Ivaniševića, otkriveno sve

11:51 | 28-03-2024

Tenis 0

Razlaz Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića je glavna tema u svetu tenisa

Goran Ivanišević
ATA Images

Novinar "Jutarnjeg lista" Neven Bertičević siguran je da Goran Ivanišević nije iznenađen odlukom.

"Sumnjam da je Ivanišević iznenađen, recimo to tako, nenadanim razlazom. On je bio u najboljoj poziciji da primeti da nešto nije u redu i da se Novaku Đokoviću baš i ne trenira previše što je potvrdio porazom od Italijana Luke Nardija u Indijan Velsu. Porazom od 123. tenisera sveta, najniže rangiranim koji je na bilo kojem velikom turniru pobedio Đokovića. Stoga odluka Đokovića, siguran sam, nije iznenadila Ivaniševića - ističe Bertičević.

OZBILJNO SU POTKAČILI NOVAKA Hrvati iznose detalje: "Tajna večera" Đokovića i Ivaniševića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Otkrio je i da ne brine za Ivaniševića.

- Sigurno je da će pronaći novi posao jer već sad ima dovoljno ponuda, ali je pitanje hoće li to učiniti u nekom skorijem vremenu ili će uzeti jedan kraći ili nešto duži odmor jer nije lako biti trener Novaka Đokovića. Bez obzira na to što je uvek bilo daleko više pobeda nego poraza. Ali, potpuno je jasno da Ivanišević neće dugo biti bez posla ako on to tako bude želio - tvrdi Bertičević.

On ne zna šta će i kako će dalje Novak.

- Da li će angažovati nekog trenera, da li će to biti Zimonjić ili neko drugi ili će svoj put nastaviti sam, pokazaće vreme. Uglavnom, priča o prekidu saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića možda neće biti priča za samo jedan dan, ali siguran sam da do Monte Karla mnogi o tome više neće govoriti jer vreme jednostavno ide dalje", zaključuje novinar "Jutarnjeg".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading