REŠENE SVE DILEME Evo sa kim trenira Novak Đoković nakon razlaza sa Ivaniševićem!

12:33 | 28-03-2024

Tenis 0

Otklanjaju se sve dileme, polako, ali sigurno.

Novak Đoković

Najnovije vesti o Novaku Đokoviću otkrivaju da srpski teniser nastavlja sa treningom na Košutnjaku, i to u pratnji Nenada Zimonjića, kao što je to bio slučaj i pre nego što je objavljeno da se rastao od Gorana Ivaniševića, njegovog doskorašnjeg trenera.

Nedavno saopštenje o prekidu saradnje sa Ivaniševićem izazvalo je pravu buru u javnosti, ali su ubrzo stigle nove informacije o tome sa kim će Đoković putovati na predstojeće turnire.

Njegov brat Marko Đoković će biti uz njega, a pratnju će upotpuniti i Čarli Gomes, koji će ovoga puta biti angažovan kao agent, ne kao sparing partner.

Novak Đoković ATA Images
 

GORAN JE ZNAO Noletova odluka nije iznenadila Ivaniševića, otkriveno sve

Fizioterapeutski tim će se smenjivati, gde će se Miljan Amanović i Klaudio Cimalja brinuti o Novakovom zdravlju, dok će Marko Paniki, kondicioni trener koji već sarađuje sa njim, nastaviti svoj rad.

Nedavno održani trening na Košutnjaku sa Nenadom Zimonjićem samo je potvrdio da Đoković i dalje radi na svojoj formi, dok se očekuje da će uskoro biti objavljeni detalji o novom treneru koji će ga pratiti u budućim izazovima na teniskim terenima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading