HRVAT ZAPLAKAO, PA OTKRIO SVE Bivši Novakov trener objasnio razlaz Đokovića i Ivaniševića

14:29 | 28-03-2024

Tenis 0

Sada je sve jasno.

nole
EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Na konferenciji za medije koja je održana povodom premijere filma "Nikola Pilić - Legenda" u Domu omladine, prisutnima se obratio glavni protagonista ovog filma.

U emotivnom obraćanju, Pilić je podelio svoje iskustvo prihvatanja Novaka Đokovića, zajedno sa svojom suprugom, istakavši značaj srpskog asa u svetu tenisa.

Takođe, dotakao se i nedavnog raskida saradnje između Đokovića i Gorana Ivaniševića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

HRVAT PLAKAO ZBOG NOVAKA Slomio se na konferenciji, nije mogao da suzdrži emocije zbog Đokovića

nole EPA-EFE/RAY ACEVEDO
 

- Ako su oni radili tri godine i osvojili jedanaest velikih turnira, 2023. Novak je igrao najbolju godinu, osvojio Australijan open, Rim, Pariz, finale Vimbldona, osvojio US Open. Ljudi se umore, pretpostavljam da  je to veliki pritisak svake nedelje i Novak se mora pripremiti i nemaju uvek isto mišljenje - rekao je Pilić i dodao:

- Tri godine su imali, pretpostavljam da se dogodio umor između Novaka i Gorana i to ja kažem iz svog "rukava", nisam razgovarao niti sa jednim niti sa drugim šta je pravi razlog.

Na pitanje o mogućem završetku Đokovićeve karijere, Pilić nije imao spreman odgovor.

- To su stvari koje Novaka treba pitati, ne mene. Ja ću ga večeras sigurno videti i razgovarati o tome, ali to su njegove odluke. Isto tako kao što novinari često kažu "ovaj bi trebalo da prestane", što mora jedan sportista sam odlučiti kad će prestati, kad neće. Isto kao što sam ja odlučio kada sam bio 62. igrač ATP, to mi nije odgovaralo, rekao sam "dosta, neću da budem 62". Ja sam već imao 38 godina. Tako da sam ja odlučio, a ne neko da mi kaže kad je dosta. Oke, uvek ima špekulacija, ali to što ste me pitali ja ne mogu da odgovorim već Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading