RASTAO SE SA NOVAKOM, PA IZBIO HAOS Ivanišević u ŽESTOKOM PROBLEMU, hrvatski mediji pišu o SUDSKOM SPORU

16:50 | 28-03-2024

Tenis 0

Sada je glavno pitanje šta će da bude...

epa
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Glavna vest u svetu tenisa je prekid saradnje Novaka Đokovića i njegovog trenera Gorana Ivaniševića. Bilo je mnogo emocija, saopštenja, ali život ide dalje za obojicu.

Ovo se posebno odnosi na hrvatskog stručnjaka, koji muči muku u privatnom životu, pošto je u sporu sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović.

HRVAT ZAPLAKAO, PA OTKRIO SVE Bivši Novakov trener objasnio razlaz Đokovića i Ivaniševića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naime, kako piše list "Nacional", odluka suda da blokira račune nekadašnje partnerke je "neosnovana i krajnje pristrana u korist Ivaniševića".

Cela situacija se dogodila na zahtev čuvenog tenisera, a posle bolnog razvoda bivšeg bračnog para:

- Potrošila je manje nego što joj pripada. Radi se o finansijskom veštačenju firme Centar za finansijska veštačenja, koju su u nizu drugih predmeta angažovali razna državna tela i samo Državno odvetništvo, a koje precizno analizira promet na bankovnom računu koji su godinama zajednički koristili Ivanišević i Dragović - navodi se, a u nastavku piše:

- Tim veštačenjem detaljno su analizirani i prometi na hrvatskim računima dvoje bivših supružnika te je njegov zaključak krajnje eksplicitan i vrlo jasan: Tatjana Dragović ne samo da nije potkradala bivšeg supruga, kako on tvrdi, nego je u periodu od 2015. do 2022. godine potrošila znatno manje novca nego što joj po bračnom sporazumu pripada - dodaje "Nacional".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading