NADAL OTPISAO ĐOKOVIĆA Otkrio šta se zaista dešava sa Rafom i koji je razlog otkazivanja turnira

14:05 | 05-04-2024

Tenis 0

Toni Nadal, stric i bivši trener kralja šljake, otkrio je detalje povrede leđa koja sprečava njegovog bratanca da naredne nedelje igra u Monte Karlu ali i stavlja znak pitanja na ostale turnire koji slede

Rafael Nadal
EPA/CATI CLADERA

- Rafa ima problem samo kada servira. Sve ostalo je u redu - objašnjava.

- Sa ostalim teniskim elementima sve je u redu i može normalno da trenira. 

Toni je veći opstimista nego što se pominje u izveštajima španskih medija kada je u pitanju sledeći turnir kralja šljake.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Očekujem da bude spreman već za Barselonu - kaže Toni, a taj turnir je u nedelji posle Monte Karla, dakle za desetak dana (15-21. april). Potom bi trebalo da igra u Madridu i Rimu kako bi spreman došao na Rolan Garos. Ostale informacije navode da bi Nadal mogao da zaigra tek u Rimu pa onda u Parizu. 

OTKRIVENA ŠOK ISTINA O NADALU Rafi doktori pre 20 godina rekli strašnu stvar

Naravno dozvoljava i mogućnost da sve bude još gore:

- Ako bude mogao da igra pre Rolan Garosa, doći će u Parizu sa šansama da odigra dobar turnir. Ali ako ne bude spreman, onda bolje da ne igra - dodaje Toni.

Kada je u pitanju onaj drugi veliki teniski događaj na Rolan Garosu, Olimpijske igre, stric Nadal je veći optimista. Možda zato što je dotle mnogo više vremena za oporavak i pripremu, a možda i zato jer se igra do dva dobijena seta, što je mnogo lakše. 

Trener Nadal je uporedio i dvojicu tenisera koji ove godine predvode beli karavan – Karlosa Alkaraza i Janika Sinera:

- Mislim da je Karlos još uvek malo bolji od Janika - pohvalio je svog zemljaka a onda istakao Italijana.- Siner gotovo ne greši, u ovom trenutku je maksimalan favorit da postane broj 1. Njihovo rivalstvo će u narednim godinama biti sjajno za tenis, za Španiju i za sport uopšte.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading