ĐOKOVIĆ TU NIKADA NEĆE STIĆI NADALA Ivanišević otkrio rekord koji Španac ima, a Novak mu nikada neće biti ni blizu

11:25 | 06-04-2024

Tenis 0

Neočekivano.

Đoković i Nadal
EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Tokom svoje izuzetne karijere, Novak Đoković je oborio brojne rekordne lestvice, što ga čini gotovo neprikosnovenim u istoriji tenisa.

Međutim, postoji jedan rekord koji ostaje izvan njegove domašaja, a to je broj titula osvojenih na Rolan Garosu.

Ovu tvrdnju izneo je nedavno bivši trener srpskog asa, Goran Ivanišević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KAKAV PREOKRET Novakov najveći kritičar sada promenio priču i šokirao Đokovićeve navijače

Đoković, Federer i Nadal EPA-EFE/ANDY RAIN
 

„Novak i Rafa su rivali i oni su obeležili jednu epohu, zajedno sa Rodžerom. Naravno, bili su tu i Endi Mari i Sten Vavrinka, kao i još neki igrači. Ali Rodžer je otišao ranije, a i Rafa se povredio i dosta je izostajao. Glupo je zamerati Nadalu bilo šta – Rafa je Rafa. Mislim da postoje dva rekorda u tenisu koji, prema mom mišljenju, praktično nikad neće biti oboreni. To su Rafinih 14 titula na Rolan Garosu i Novakov broj sedmica na prvom mestu ATP liste“, rekao je Ivanišević u intervjuu za Sport klub i potom dodao:

„Tom Novakovom rekordu još nije kraj, još će on tu biti. Ne znamo dokad, ali ako sve bude išlo kako treba, biće broj jedan sve do Rolan Garosa. Glupo je zamerati bilo šta Rafi. Ja volim Rafu, a njih dvojica su imali nešto posebno. Znam da bi mediji želeli nekakav sukob, ali treba poštovati njihovo rivalstvo. Nisu oni među sobom super prijatelji, ali poštuju svi jedni druge i, na kraju krajeva – mnogo su pomogli jedan drugom da postanu bolji igrači”.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading