PROVOCIRAO JE NOVAKA, PA DOBIO OZBILJNU LEKCIJU Amerikanac ponovo u žiži javnosti: Pobedio velikog prijatelja, a on mu nije ostao dužan

10:06 | 08-04-2024

Tenis 0

Američki teniser Ben Šelton pobedio je svog sunarodnika Frensisa Tijafoa u finalu Hjustona 2:1 (7:5, 4:6, 6:3) i tako je došao do prve titule u 2024. godini

Ben Šelton
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Šelton je sa dodatnih 230 novih bodova napredovao do 14. mesta na ATP listi i samo je Tejlor Fric od Amerikanaca ispred njega, a sezona na šljaci tek počinje i mnogi veruju da će predstavljati iznenađenje na ovoj podlozi! 

ODLIČNA PARTIJA JOVIĆA NEDOVOLJNA ZA MAJAMI Vukčevića jedan skok delio od dabl-dabla

Šelton ne brani mnogo bodova na šljaci i zato bi mogao brzo da se nađe u TOP10, posebno ako bude igrao kao u Hjustonu, s naglaskom na finale protiv Tijafoa. Na kraju je nešto stariji kolega morao da pruži ruku svom prijatelju Šeltonu i da mu čestita na fantastičnom turniru, a stigao je i da ga sočno opsuje:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Bez veze je što sam izgubio, je** se Bene, bilo bi lepo da sam došao do četvrte titule, ali i to će biti uskoro. Hajde da iskoristim ovo i da 2024. godina bude dobra za mene - našalio se Tijafo.

Pamtimo i kako je Novak Đoković "spustio slušalicu" Benu Šeltonu na US Openu i zbog toga je bilo mnogo kontroverzi, ali čini se da se od tada malo smirio i uozbiljio:

- Ti si takva inspiracija bio za mene, kao i sve tamnopute u našem sportu. Hvala ti za sve što radiš za naš sport i ljude koji izgledaju kao ti i ja - poručio je mladi Amerikanac pred kojim je sigurno velika karijera, samo ako bude razmišljao o terenu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading