SRAMNO HTEO DA UVREDI NOVAKA, A USTVARI PRIZNAO Nadal rekao da Đoković nije normalan, ova izjava kruži društvenim mrežama

22:58 | 05-05-2024

Tenis 0

Izgovori, samo izgovori...

nole
AP Photo/Christophe Ena, File

Već i ptice na grani znaju da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena. Kako bi umanjili ono što je Srbin postigao, mnogi traže brojne izgovore, a često plasiraju i laži, samo da bi se diskreditovao popularni Nole.

KRAJ NAJPOZNATIJE TENISKE VEZE Putevi su im se razišli - raskinuli Cicipas i Badosa

Jedan od njih je i Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, koji je u najavi ATP turnira u Rimu dao izjavu o kojoj se priča:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mislim da je Đokovića motivisala želja da napiše priču, da postane najbolji igrač u istoriji, dok je Rafa sa druge strane uvek živeo sasvim normalnim životom. Rafa igra tenis, ali normalno živi, jede, igra fudbal i bavi se drugim aktivnostima - rekao je Toni, pa nastavio:

- Sećam se jednog treninga kada nam je njegov menadžer prebacio kako Rafa nije profesionalan, a moj odgovor je bio da ni ne želim da to bude, već da je dovoljno samo da daje sve od sebe kada je na terenu i da u slobodno vreme može da živi kao običan čovek.

Rafael Nadal EPA/CATI CLADERA
 

Potom je dodao:

- Za razliku od njega, Novak jako pazi šta jede, kako provodi slobodno vreme i ima potpuno drugačiju viziju od Rafe i Rodžera. Na kraju, sva trojica su želeli da budu najbolji ikada, a u toj priči je najvažnije bilo to koliko su spremni da se žrtvuju - objasnio je Toni.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading