KAKVE REČI ĐOKOVIĆA O NADALU Španac mu rekao da "nije normalan", a ovako je Novak reagovao

18:20 | 08-05-2024

Tenis 0

Srbin je ponovo pokazao kako se ponaša pravi sportista

nole
AP Photo/Christophe Ena, File

Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, Toni Nadal, nedavno je izjavio kako je Novak Đoković opsednut rekordima i da, za razliku od njega, Španac živi normalnim životom. Mnogi su to protumačili kao provakciju, ali se Đoković nije osvrtao na to, već je imao samo reči hvale na račun Rafe.

- Mislim da je to jedan od najvećih izazova koje možete da imate u tenisu – da igrate protiv Rafe na Rolan Garosu. Znamo njegove uspehe. Mislim da sam ja igrao protiv njega više puta od bilo kog drugog igrača na tom terenu. Teren je veći. Ima više prostora i to utiče na pregled i imate osećaj da igrate na tvrdoj podlozi. A on voli da stoji daleko na riternu. Nekada kada je zaista u meču, gotovo da ne pravi greške. I osećaš se kado da je neprobojan. Kao da je zid. I zaista je neverovatan izazov igrati protiv njega na Rolan Garosu. On je fenomenalan sportista. Intenzitet koji on unosi u meč, posebno na Rolan Garosu je nešto što se retko viđa uopšte u sportu. Sigiran sam da će za njega to biti veoma emotivan turnir, kao što je bio i Madrid, kao što će biti i ovde. Ali, na Rolan Garosu posebno - rekao je Đoković na konferenciji za medije uoči starta mastersa u Rimu.

Podsećamo, Novak je slobodan u prvom kolu, dok će u drugoj rundi igrati sa boljim iz duela Korenten Mute - Roman Safijulin.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading