NE, NEĆU... Novaka pitali za velikog rivala, Đoković reagovao potpuno neočekivano

11:50 | 09-05-2024

Tenis 0

Dominik Tim se povlači, a na tu temu govorio je Novak Đoković...

Novak
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

- Ja nisam čuo tako nešto. Sve dok on ne potvrdi, neću komentarisati povlačenje, jer glasine su glasine. Mogu da pričam samo o njemu - rekao je Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

- Pre svega, Dominik je sjajan momak, veoma dobar čovek, neko ko ima sjajno ponašanje, vrednosti, porodičan je čovek. Uvek vas pozdravi, pokaže poštovanje kako na terenu tako i van njega. Dopada mi se Dominik. On je pravi primer nekog ko ne odustaje posle teškog perioda kroz koji je prošao sa povredama, pokušava da se vrati nazad na nivo na kom je bio kada je osvojio grend slem i bio u vrhu svetske liste.

NOVAK SVE DALJE OD VELIKOG REKORDA Evo šta bi Đoković morao da uradi kako bi ispisao istoriju tenisa

Istakao je Đoković da zna kako se Tim sada oseća.

- Svi razumemo koliko je teško vratiti se. I ja sam imao povredu 2018. godine, povredu lakta, pokušavao sam da se vratim. Poznat mi je osećaj. Na moju sreću, nisam imao predugo taj osećaj. Uspeo sam da se vratim na željeni nivo posle šest ili sedam meseci. On se muči da se popne na listi i nađe taj nivo nekoliko godina. Saosećam sa njim i želim mu sve najbolje. Kao teniseri i kolege svi se nadamo da će naći taj nivo jer ga je oduvek bilo uzbudljivo gledati. Spektakularni udarci, neverovatan jednoručni bekhend, forhendi, mnogo snage i intenziteta na terenu. Nadam se da će još ostazi u igri, da će igrazti što je duže moguće jer je važan igrač za sport. Ipak, on odlučuje, samo on zna koliko će još igrati - zaključio je Đoković. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading