VELIKI NOVAKOV RIVAL PRIZNAO: Đoković je glavni favorit na Rolan Garosu

10:07 | 15-05-2024

Tenis 0

Bez obzira na lošu formu, rivali vide Novaka kao glavnog favorita na Rolan Garosu.

Medvedev i Novak

Pre tačno šest godina je Novak Đoković stigao na Rolan Garos bez ijednog trofeja. Dugo mu se nije desilo da je u tako lošoj formi Srbin, međutim rivali ga i dalje vide kao ogromnu pretnju.

Posebno Danil Medvedev koji veruje da je najveći teniser ikada najveći favorit za titulu na drugom grend slemu sezone. Zajedno sa Karlosom Alkarasom, ako Španac uopšte bude bio spreman za turnir u Parizu.

- Ako budu igrali u Parizu, Novak Đoković i Karlos Alkaras su glavni favoriti. Naravno, još neki teniseri imaju dobre šanse. Da krenemo po rejtingu. I Janik Siner će imati priliku da osvoji ako bude igrao. Stefanos Cicipas je pobedio u Monte Karlu, ako to uradi i u Rimu, biće jedan od favorita takođe. Za mene su ipak Novak i Karlos najbliži, znaju da igraju na ovoj podlozi, ali mislim da je turnir otvoreniji nego ikada. To je dobro i za mene, jer ne igram tako kvalitetno, tako da što je takmičenje otvorenije, to bolje za mene.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Priznao je Medvedev da je razočaran što nije uspeo da odbrani titulu u Rimu eliminacijom od Tomija Pola.

- Razočaravajuće je. Želeo sam dobro da odigram, a nisam bio ni blizu. Naravno, što više titula osvajam, raste verovatnoća da ću neku ponovo osvojiti, makar je i ne odbranio. Trebalo je psihološki da budem jači ovde. Kada to nisam, ne mogu da pobedim. Razočaravajuće jeste, ali takav je sport. Najvažnije je da te uvek čeka sledeći turnir - naglasio je Rus.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading