LJUBAV JE SLEPA Lepotica uvek uz Bekera, uprkos brojnim aferama, a i drogiran je napravio dete

06:00 | 31-05-2024

Tenis 0

Afrikanka će biti treća supruga najmlađeg šampiona u istoriji Vimbldona

Lilijan i Boris Beker

 

Boris Beker je privukao pažnju tokom nedavnog odmora u Kostariki. Teniski fanovi su odmah uočili vidno deformisan lakat bivšeg trenera Novaka Đokovića...

Boris Beker i Lilijan Profimedia
 

Društvo Nemcu na odmoru u egzotičnoj zemlji je pravila verenica Lilijan de Karvaljo Monteiro, od koje je stariji 23 godine. Najmlađi šampion u istoriji Vimbldona (17 godina) i lepotica iz afričke države Sao Tome i Prinsipe žive u Milanu, otkad je Beker izašao iz zatvora posle služenja kazne od osam meseci.

Žene uvek inspiracija

U dokumentarcu o svom životu Beker je ispričao da su mu žene jedan od najvećih poroka.

- Kad završim s igranjem tenisa, neću tražiti novu profesiju u kojoj mogu da pronađem uzbuđenje, to ću tražiti u privatnom životu - naveo je.

Bivši teniser je optužen 2022. kad je proglasio bankrot i sakrio imovinu vrednu 2,5 miliona funti. Sakrio je novac tako što nije prijavio imovinu od milion funti, kao i 700.000 u gotovini. Posle izlaska iz zatvora odlučio je da s devojkom napusti Englesku i ostavi za sobom brojne afere, poput one kad je krio pare od supruge.

Boris Beker i Lilijan AP/Lewis Joly
 

Nije poznat datum venčanja Lilijan i Borisa, a slavnom Nemcu to će biti treći brak. Od Lili Beker se razveo 2018. posle devet godina braka. Godinu manje je trajao brak s prvom suprugom Barbarom. Venčali su se 1993. i razveli 2001, pošto je priznao da je švrljao dok je njegova supruga bila trudna s drugim detetom.

Naime, Borisova ćerka Ana je plod kratkotrajne afere s konobaricom Angelom Ermakovom 1999. dok je Barbara nosila njihovog sina Elijasa. Navodno, Beker je imao seks s Angelom na stepenicama noćnog kluba dok su oboje bili drogirani. Za vreme polnog odnosa Angela mu je pružila oralno zadovoljstvo, posle čega je spermu sačuvala i kasnije se njome oplodila!

- Ne bih da ulazim u detalje, ali otišli smo u sobu na kraju hodnika. Ne, nije bio ormar, nemoguće je imati bilo kakvu fizičku aktivnost u ormaru. Našli smo se i imali seks. I to je to - rekao je Boris i dodao:

- Osam meseci kasnije dobio sam faks u kojem je pisalo: „Možda me se ne sećaš. Naš poslednji sastanak je bio pre osam meseci. Evo mog broja, nazovi me“. Nisam mogao da verujem.

Usledilo je upoznavanje u Londonu.

- Bio sam nervozan. Ušla je, imala je kaput, skinula ga je i pokazala veliki trbuh. Rekla mi je da sam otac tog deteta - ispričao bivši Novakov trener.

Prodavao trofeje za troškove

Beker je osuđen na zatvorsku kaznu od dve i po godine, a kad je odslužio osam meseci pušten je na slobodu. Kako nije dovoljno para za sudske troškove i advokate, prodao je zlatnu olimpijsku medalju iz 1992. i dve nagrade s Vimbldona.

Zbog petominutne afere s majkom Ane, danas 24-godišnjakinje, Beker se razveo i porodični život mu se srušio kao kula od karata.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading