VIŠE NEMAJU SRAMA Poznata televizija zbog Novaka udara na žene, samo da bi pljuvali Srbina

19:26 | 31-05-2024

Tenis 0

Haos na društvenim mrežama.

novak

Mnogi su "pukli" od muke kada je Novak Đoković osvojio 24. grend slem turnir u svojoj karijeri i tako bez dileme postao najveći igrač u istoriji tenisa

OVAKAV NOVAKOV INTERVJU SE NE PAMTI Đoković napravio potpunu ludnicu u studiju, slao voditeljki poljupce, svi pričaju o ovom detalju (VIDEO)

Kada je muška konkurencija u pitanju, Srbin ima najviše ovakvih trofeja, što je mnogima veoma teško palo, pa su počeli da izmišljaju kojekakve rekorde koje Nole mora da obori kako bi bio priznat kao najbolji. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poslednja izmišljotina je da Đoković ima identičan broj grend slem titula kao Margaret Kort, teniserka koja je igrala u periodu od 1960. do 1977. godine, pa da zbog toga još uvek nije takozvani "GOAT". 

Upravo je spomenuto poređenja bila tema na društvenoj mreži "Iks", gde je nekadašnji teniser, Pol Meknami, ogorčen što je na "Tenis kanalu" rečeno da Novak juri Kortovu, a kao odgovor na objavu novinara Kristofera Džonsona:

 

 

- Tenis kanal nam govori da Đoković juri rekord Margaret Kort za najviše grend slem titula ikada "od strane ljudskog bića". Da li iko zna da li Novak razmišlja o tome da li juri rekord Kortove? Ili je ovo kreacija Tenis kanala - napisao je Džonson, na šta se nadovezao Meknami:

- Ako postoji jedna stvar koju Đoković ne radi, to je da juri Margaret Kort. On je stvorio svoju istoriju za sebe, što je muški tenis je l' da? Ovakva poređenja su besmislena i degradirajuća za rekorde žena u svim sportovima da budem iskren - napisao je čuveni dubl igrač.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading