ZVEREV POSLE BRUTALNOG PREOKRETA I POBEDE U taj-brejku sam odigrao najbolji tenis na meču

21:33 | 01-06-2024

Tenis 0

Aleksandar Zverev je posle velikog preokreta savladao Talona Grikspora sa 3:6, 6:4, 6:2, 3:6, 7:6 (10:3) i plasirao se u 4. kolo Rolan Garosa

Zverev

Aleksandar Zverev se plasirao u 4. kolo Rolan Garosa pobedivši Holanđanina Talona Grikspora sa 3:6, 6:4, 6:2, 3:6, 7:6 (10:3).

Posle meča koji je trajao više od četiri sata, Zverev se pojavio pred medijima, i najpre analizirao iscrpljujuć duel. 

- Vratio sam dva brejka, tako sam preokrenuo. Slušajte. Ne znam. Kada gubite 4:1, dva brejka zaostatka u petom setu protiv nekoga ko tako dobro servira, ne dobijate uvek. Veoma sam srećan. Imao sam već spreman govor za svakog člana svog timu, znao sam šta ću da kažem treneru, fizioterapeutu, sparing partneru. Spremao sam se da im se*em. Mi smo savršeni, oni bi bili krivi. Šalim se malo. Kada imate dva brejka zaostatka, male su šanse. Odigrao sam sjajno u tom šestom gemu, onda je on počeo da razmišlja. U taj-brejku sam odigrao najbolji tenis na meču. Veoma sam srećan što sam još na turniru - rekao je Zverev.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

VELIKA DRAMA Najveći Noletov hejter poludeo, traži hitno izbacivanje sa Rolan Garosa

Novinari su ga upitali i šta je promenio kada je gubio sa 4:1 u petom setu.

- Prvo sam promenio pozicioniranje za ritern. Približio sam se liniji, ubijao me servis-volej igrom većim delom meča. Gubim, šta da radim da bih se vratio? Hteo sam da mu oduzmem tu servis/volej igru. Uradio sam to, dobro sam riternirao od tog gema, baš taj gem je bio odličan. On se zamislio na 4:3, imao duplu servis grešku, promašio neki bekhend. Doveo sam sebe u tu poziciju u petom setu.

Za kraj je otkrio i šta radi u slobodno vreme u Parizu, tokom Rolan Garosa, kada sve vreme pada kiša.

- Volim da igram Mario kard na Nintendu, juče sam igrao oko četiri sata, oko tri sata danas. To radim u slobodno vreme - zaključio je Zverev koji će u 4. rundi igrati sa boljim iz meča Rune - Kovalik.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading