PATILA SAM Olga Danilović emotivna posle poraza

14:10 | 02-06-2024

Tenis 0

Iza Olge je sjajan turnir

Olgica
AP Photo/Jean-Francois Badias

Srpska teniserka Olga Danilović završila je učešće na Rolan Garosu. Olgu je u četvrtom kolu pobedila Čehinja Marketa Vondrušova sa 6:4, 6:2 nakon jednog sata i 20 minuta igre.

Napravila je rezultat karijere na grend slemovima, ali više od toga nije mogla, što zbog napornih mečeva, ali i rasporeda koje diktira kiša.

- Nisam baš najsvežija na ovom turniru, to se sigurno i videlo danas. Ovo vreme je stvarno strašno, ne zezam se. Prvih nekoliko dana smo se zezali, više nije ni smešno. Jun, a smrzavamo se, nisam ni ponela stvari, imam šortseve, idem na večeru kao eskim. Vreme nije pogodno za moju igru, lopta moja nema tu težinu kao kad je sunce. Mogla je da pada kiša ceo dan, pa da se odmorim - poručila je Olga.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Danilovićeva kaže da joj je falio kontinuitet mečeva, te da se mnogo namučila.

- Tužna sam zbog poraza, ali ne mogu da kažem da se nisam borila i da nisam dala sve od sebe. Ja se trudim da igram najbolje što je moguće na svakom meču koji igram. Kontinuitet je uvek nedostajao. Daj Bože da moje telo sluša i da mi da da odigram. I ovde me boli, ali odigrala sam šest mečeva. Nije strašno, ništa što me brine. Mnogo sam se namučila. Ne pričam o tome na sva zvona, ali imala sam mnogo teške periode, patila sam... Najgore je kada gledaš na televiziji kako igraju, a ja na ovoj ili onoj terapiji. Ovo je bio vrhunski turnir, idemo dalje - zaključila je Olga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading