"OVO NIJE NI FER, NI ZDRAVO" Ceo svet se digao na noge zbog Đokovića i nehumanog tretmana

22:00 | 02-06-2024

Tenis 0

I svi su u pravu.

epa
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Činjenica da je Novak Đoković svoj meč na Rolan Garosu završio posle tri sata ujutru je ceo teniski svet digao na noge. Mnogi se pitaju da li je humano tako nešto tražiti od igrača.

Takođe, sigurno da utiče na regularnost, jer će Nole zbog toga što je kasno legao u krevet mnogo teže da se spremi za sledeću fazu takmičenja u odnosu na konkurente.

"MORA DA UMRE" Italijan za ove reči Novaku mora da odgovara, teniski skandal bez presedana, evo šta je pozadina svega

Najglasnije je o ovoj temi govorio Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, koji je istakao da je izuzetno neprofesionalno na spomenuti način organizovati turnir:

- Mislim da je ludo i neprofesionalno od strane organizatora da dozvole da se mečevi igraju posle jedan sat ujutru. Koji drugi sport ima sličnu situaciju? Možda boks, ali oni imaju jednu borbu u šest meseci! - napisao je popularni Bombarder na društvenoj mreži "Iks".

 

 

Opširno izlaganje o ovome je imala i Koko Gof na konferenciji za medije:

- Mislim da to definitivno nije zdravo. Nije fer za one koji igraju do tako kasno zato što može da uništi vaš raspored. Imala sam sreće da nisam stavljena da igram super kasno. Šta može da se uradi? Možda da se pomeri meč na neki drugi teren ili da se ne dozvoli da se počinje u određenom terminu. Svakako, stvar je komplikovana, ali isto tako treba da se misli o zdravlju i bezbednosti igrača - rekla je Amerikanka, sa čime se složio i Boris Beker.

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading