NOLE KAO SUPERHEROJ Klinci su najverniji Đokovićevi navijači u Parizu (FOTO)

06:30 | 04-06-2024

Tenis 0

Srpskom teniseru poslednjih godina najveću podršku na Rolan Garosu pružaju najmlađi, zbog čega često ostaje dugo posle meča kako bi im podelio autograme i poklone.

tenis
Privatna arhiva

Decu ne možete prevariti, oni znaju ko su pravi heroji. A za svog superheroja izabrali su Novaka Đokovića. To se najbolje može primetiti u Parizu, gde već nekoliko godina najmlađi navijači svim srcem bodre srpskog tenisera, neretko ostajući i do ranih jutarnjih sati, što je bio slučaj u duelu sa Lorencom Muzetijem u 3. kolu Rolan Garosa.

Naime, istorijski duel srpskog i italijanskog tenisera završen je posle tri sata ujutru, ali to nije smetalo prvom reketu sveta da u tačno 3.22 izađe ponovo na teren da se lično zahvali nekolicini najmlađih navijača na bezrezervnoj podršci koju su mu pružili. Naravno, nisu izostali ni pokloni i autogrami za uspomenu na tu nezaboravnu parisku noć.

- Nekoliko puta me je pogledao tokom meča i podigao palac nagore. Na kraju mi je rekao da ga sačekam i da ne mrdam sa svog mesta. Otišao je do svoje klupe, uzeo peškir i doneo mi ga. Usledio je i zagrljaj. Ludo - prepričao je mladi Tom francuskim medijima jedan od svojih najlepših momenata u životu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

tenis Privatna arhiva

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Inače, Novak je ovog momka upoznao još 2021. godine, jer je redovan posetilac Rolan Garosa. Poseduje izuzetno dobra mesta jer mu je otac predsednik jednog teniskog kluba, pa Novaku nije teško da ugleda svog najvernijeg navijača.

- Sećam se kako me je pogledao pravo u oči sa stisnutom pesnicom i prepoznao me – prisetio se mladi navijač.

Tom nije jedini klinac čiju je podršku Đoković osetio tokom iscrpljujuće borbe sa Muzetijem. Bio je tu još jedan momak kome Novak nije ostao dužan. I za njega je spremio suvenir i prijateljski pozdrav, što su njegovi roditelji zabeležili video-snimkom koji će se dugo čuvati. Ne treba napominjati koliko je dečak bio srećan zbog susreta sa svojim sportskim herojem.

tenis Privatna arhiva
 

Kakva suprotnost u poređenju sa provokatorima koji srpskom teniseru često dobacuju neprimerene reči i pokušavaju da ga poremete tokom mečeva. Možda bi mogli da nauče od ove divne dece kako se navija za svog favorita bez vređanja protivnika, kad već sami nisu naučili lekciju svih ovih godina da ga što ga više provocirate to on igra bolje.

Mogu stariji i dalje dosta toga naučiti od dece.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading