PRIČAM, KAO DA SE OPRAŠTAM Novak emotivan kao nikad, navijačima zastala knedla u grlu od ovih reči

07:20 | 04-06-2024

Tenis 0

Novak Đoković je još jednom pokazao zašto je najveći teniser svih vremena

Novak Đoković

Kroz povredu, bolove i muke, uspeo je da pobedi Serundola i prođe dalje. Nole je posle meča otkrio sve o povredio kolena.

- Postoji šansa da odustanem. Postoji, zavisi kolika je ozbiljnost, koliko je štete naneto. Nije u mojim rukama. Da se pomolim da je sve kako treba. Uradiću večeras neke stvari da ubrzam oporavak, ali koleno je koleno, jedan od glavnih zglobova u telo. Ne možeš mnogo šta da uradiš sa kolenom. Cepao sam mišiće u Asutraliji, ali si sa zavojima mogao nešto i da uradiš - rekao je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Jedno je mišić, jedno je koleno, cirkulacija. Metod oporavka je drugačiji. Nikada nisam imao problema sa kolenom većih, sem 2011. godine kada sam nosio tejp na desnom kolenu, ali sam igrao na puno turnira. Imao sam tada 24 godine. Ali telo je sada u drugačijem stanju. Zahvalan sam što me telo služi, iako se češće dešavaju povrede i incidenti. Mogu da se pohvalim da sam tako dugu karijeru imao. Zahvalan sam posvećenosti svojoj telu i zahvalan timu da se takmičim toliko godina. Sada pričam kao da se opraštam.

Ostaje da se vidi u kakvom će stanju biti Nole i da li će moći da igra sledeći meč.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading