SRBIN POMOGAO ĐOKOVIĆU Otkriveno sve o Noletovoj operaciji, jedan detalj niko nije očekivao

07:30 | 07-06-2024

Tenis 0

Novak Đoković je operisan, a sada su se pojavili neki novi detalji

nole
AP Photo/Jean-Francois Badias

Sada je "L'Ekip" došao do ekskluzivnih informacija o toj operaciji! Navedeno je da je njemu izvađen meniskus, ali da je to rutinska operacija kojoj se redovno podvrgavaju i oni koji nisu sportisti.

Navodno je proveo najbolji teniser ikada samo 15 minuta na operacionom stolu, a operaciju je izvršio doktor Antoan Gerometa. 

- Srbin je imao manju operaciju jutros u Parizu i nada se da će se vratiti na teren što je pre moguće. Ovoga puta nije dugo čekao. Dok je prošli put čekao dve godine na operaciju lakta 2018. Novak Đoković koji ne želi nikakve hirurške intervencije samo je nekoliko minuta razmišljao pre neko što je doktoru Antoanu Gerometi ortopedu sportske klinike u Parizu dao zeleno svetlo da uradi artroskopiju desnog kolena juče posle tpovrede koju je zaradio u meču sa Franciskom Serundolom. Operacija je odrađena ujutru bez problema i trajala je 15 minuta, koliko je specialisti bilo potrebno da izvadi prilično veliki meniskus - navodi se u tekstu "L'Ekipa". 

"SINEROV RIVAL NIJE ĐOKOVIĆ" Bivši Novakov trener šokirao izjavom: Žao mi je zbog Noleta, ali...

U tekstu se navodi i da je Novak otišao kod ovog lekara i tačno u ovu kliniku posle preporuke. Najbolji rukometaš svih vremena Nikola Karabatić se kod njega operisao i sada će dočekati da u petoj deceniji igra Olimpijske igre i to kao lider reprezentacije Francuske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading