IZBEGAVAM OPERACIJE, ALI... Novak Đoković jednom rečenicom digao Vimbldon na noge

18:24 | 02-07-2024

Tenis 0

Prva prepreka uspešno prevaziđena

Novak
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je u prvom kolu savladao Vita Koprivu sa 6:1, 6:2, 6:2.

Bio je ovo prvi Đokovićev meč posle operacije kolena. Srbin je priznao da ne bi rizikovao da je bilo koji drugi turnir u pitanju, ali Vimbldon nije mogao da preskoči.

- Odlično sam se osećao, Vimbldon je ove godine došao u drugačijim okolnostima. Sve je bilo na terenu da saznam. Nijedan zvanični meč nisam odigrao, zadovoljan sam kako sam se osećao i igrao, hvala svima što ste me podržali. Pokušao sam da se fokusiram na igru, da ne razmišljam o kolenu, sve što sam mogao da uradim u pripremi za turnir kako bih sebi dao šansu da budem ovde ispred vas, to sam uradio. Da je bilo koji drugi turnir na svetu verovatno ne bih rizikovao, ali ovo je Vimbldon i mnogo ga volim - rekao je Đoković.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ističe da nije pobornik operacija, ali...

- Zajednički smo došli do zaključka da probamo da dovedemo moje telo u poziciju da igram. Hvala mnogo mom hirurgu koji je sjajno obavio posao. Imao sam samo jednu operaciju pre toga, na laktu, uvek izbegavam operacije, ali, u odnosu na druge 37-godišnjake sam imao sreće da igram na ovako visokom nivou sve ove godine. Nisam imao mnogo povreda u karijeri - naveo je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 
 

Komentari(0)

Loading