VIMBLDON BEZ MELISE Novakov ortak nema uz sebe vrelu devojku, a puca od samopouzdanja

07:00 | 03-07-2024

Tenis 0

Zavodnika iz Rima prošlog leta bodrila čuvena TV voditeljka i manekenka, sad solo juriša ka slavi zvanoj pobeda nad Sinerom

Melisa Sata
Printscreen/Instagram

Londonsko leto bez vrele Melise. Dobro je krenulo po Matea Beretinija...

Melisa Sata AP/Alberto Pezzali
 

Italijan je na prošlom Vimbldonu dogurao do osmine finala, bodren uživo od tadašnje devojke, poznate TV voditeljke i manekenke Melise Sate, a sad se nada podvigu već u uvodnim rundama koji bi mogao da ga odvede daleko.

Mateo Beretini AP/Kirsty Wigglesworth
 

Da li zbog toga što vrela Italijanka nije više s njim da mu odvlači pažnju - zli jezici bi rekli: snagu - pre izlaska na najpoznatiju tenisku travu, tek zavodnik iz Rima obećava rat protiv zemljaka Janika Sinera.

To što će u drugom kolu naspram sebe imati prvog reketa sveta Beretinija uopšte ne plaši...

- Da ne mislim da mogu da ga pobedim, ne bih ni igrao. Svestan sam da će biti mnogo teško, Janik je najbolji na svetu, najspremniji na Turu zajedno s Alkarazom, ali ovo je specijalan turnir za mene i uveren sam da mogu da mu naudim mojim udarcima - rekao je danas 59. na ATP listi, koji je 2022. izgubio finale Vimbldona od prijatelja Novaka Đokovića.

Mateo Beretini i Novak Đoković AP/Kirsty Wigglesworth
 

Beretini je na startu pobedio Mađara Martona Fučoviča sa 7:6, 6:2, 3:6, 6:1 posle skoro tri sata borbe. A za to vreme Melisa gori na mediteranskom suncu...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading