"NOVAK MI JE POZVAO HELIKOPTER" Ova priča o Đokoviću je NEVEROVATNA, otkrićete stvari koje niste imali pojma da su se desile

17:00 | 11-07-2024

Tenis 0

Nestvarno kakva je osoba naš Nole.

nole

Momenat kada je Novak Đoković odbrusio nepristojnoj publici na Vimbldonu je bio istorijski. Mnogi su godinama čekali da naš teniser uzvrati na pogrdne povike, ponižavanja i potcenjivanja.

Zbog svega spomenutog, ređaju se novinski članci, stavovi na društvenim mrežama... Ukratko, čitava situacija je privukla mnogo pažnje. Ipak, jedan tekst se posebno istakao.

NOVAK IGRA ZA FINALE VIMBLDONA Evo kada Đoković izlazi na teren protiv Italijana

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naime, kolumnista čuvenog "Tajmsa" iz Britanije, Metju Sajd, napisao je veliki tekst o tome kakva je osoba Nole i kroz šta prolazi. On je kompetentan da piše o njemu, zato što ga lično poznaje i mnogo puta ga je intervjuisao.

 

 

Deo teksta se odnosi na jednu anegdotu koja je više nego neverovatna, a pokazuje kako je Srbin velikodušan. Prava ljudina:

- Intervjuisao sam ga mnogo puta, tako da možda mogu da ponudim perspektivu koja prevazilazi kritičare iz fotelja koji veruju da mogu da razaznaju duboke moralne neuspehe u nekome koga nikada nisu sreli. On je prijatan, radoznao, zainteresovan za svet, uvek tačan, nikada ne odbija da odgovori na pitanja - napisao je autor, pa onda frapirao zanimljivom anegdotom:

- Jednom prilikom, kada je naš razgovor u Monaku potrajao za jedan sat više od predviđenog, skočio je sa stola u restoranu i ponudio se da organizuje helikopter da me odbaci do aerodroma. Onda je stavio komad kolača u kartonsku kutiju, kako bih uživao u pudingu na putu do kuće. "Ne mogu da dopustim da propustiš ovo", rekao mi je tada namignuvši mi. Ne kažem da je on savršen u svakom smislu, ali nisu ni Federer, ni Nadal, ni Serena Vilijams. Verujte mi - napisao je Sajd.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading