ČUPAVO NA VIMBLDONU Alkaraz uvredio Engleze, publika ga izviždala pred finale, opšti haos (VIDEO)

18:30 | 12-07-2024

Tenis 0

Neverovatne scene u Londonu.

Karlos Alkaraz

Uspeo je Karlos Alkaraz posle četiri seta da se plasira u finale Vimbldona, ali nije ni on mogao da prođe bez "porcije" zvižduka.

Veliku kontroverzu je izazvao Španac posle meča sa Danilom Medvedevim i to zbog fudbalskog meča i finala Evropskog prvenstva između Španije i Engleske.

- Osećam da više nisam nov. Nisam znao kako ću da se osećam pre onog finala, pokušavao sam da radim stvari koje sam radio, u novom finalu će biti to dobar dan, takođe za sve Špance - jasno alaudirajući da se nada pobedi "crvene furije".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Usledila je salva zvižduka londonske publike koja je tu izjavu, očekivano, shvatila kao provokaciju. Otuda je Alkaraz morao da smiruje strasti, izvinjava se i spreči dalji haos.

- Nisam rekao da će Španija da pobedi, rekao sam da će biti zabavan dan, biće težak meč, biće sasvim sigurno dobar tenis, pogledaću posle i ovaj drugi meč i radujem se finalu.

A o samom meču sa Medvedevim.

- Drago mi je da smo igrali napolju, različiti su uslovi. Srećan sam kako sam odigrao. On je počeo dobro, dominirao je, igrao odlilčan servis, riternirao je odlično, ali sam sačuvao nerve na početku drugog seta, mogao sam tek posle 3:1 u drugom setu da nađem svoju igru, dobro sam se kretao i odigrao sam dobar meč - zaključio je Španac.

Alkaraz u finalu Vimbldona čeka pobednika meča Novak Đoković - Lorenco Museti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading